Close

(Telefonisch) Spreekuur

In een groot aantal gemeenten worden fysieke inloopspreekuren gehouden, vaak in Bibliotheken of Wijkcentra. Klik op de link voor meer informatie en op Agenda om te zien waar en wanneer er een inloopspreekuur gehouden wordt. 

In de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland kunt u kijken op de site https://www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur/ 

Naast fysieke inloopspreekuren kunt u ook telefonisch terecht bij OV-ambassadeurs. Tijdens het telefonisch spreekuur geven OV-ambassadeurs u antwoord op al uw vragen over het gebruik van het OV. 

Wilt u meer weten over het gebruik van een reisplanner in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, aanvraag of verlenging van een OV-chipkaart, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? 

Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens één van de telefonische spreekuren op nummer 033 208 23 80 (zie Agenda).

Na een fijn gesprek was het me helemaal duidelijk hoe ik saldo van mijn OV-chipkaart terug kon krijgen.

Ik was in verwarring hoe ik na dat de dienstregeling aangepast was met de bus bij het ziekenhuis kon komen. Nu weet ik het!

Een allervriendelijkste OV-ambassadeurs heeft voor mij uitgezocht hoe het met de voordeelkaartjes van mijn gemeente in z’n werk gaat.